Een nieuwe hoed

Als je een nieuwe hoed bestelt kun je kiezen uit veel kleuren. Wanneer je een echte liefhebber bent van hoeden, zal je waarschijnlijk al wel een grijze hoed in je kast hebben liggen. Het voordeel van een grijze hoed is dat je ze met zoveel verschillende outfits kunt combineren. Ook is grijs een kleur die goed samen gaat met veel andere kleuren. Zo kun je bijvoorbeeld een gave all white outfit hebben en deze combineren met een grijze hoed om toch net dat extra tintje pittigheid aan je outfit te geven. Ook in de zomer is een grijze hoed erg populair en zal je deze veel zien.

Onderdeel van een top outfit

Dames kiezen vaak voor een grijze hoed op basis van de uitstraling en de elegantie die de hoed geeft. Dit terwijl mannen een grijze hoed meestal kiezen voor de functionaliteit. Een grijze hoed is immers een kleur die met veel andere kleuren en outfits goed samengaat, en daarom kiezen veel mannen voor deze hoed. Zo’n grijze hoed kun je bijvoorbeeld goed combineren met een paar jeans in een blauwe of donkere kleur, maar ook bij lichtere kleuren kan een grijze hoed goed te combineren zijn.

Een outfit zachter laten lijken

Dames kiezen vaak voor een grijze hoed als ze graag hun outfit wat zachter willen laten lijken. Door op de juiste manier een hoed te kunnen combineren met je outfit kun jij een unieke stijl creëren. Hiermee kun jij helemaal jezelf zijn, en door het aanschaffen van een goede grijze hoed zijn er immers nog veel meer leuke kleding combinaties mogelijk. Doordat Hatland een groot aanbod heeft van verschillende grijze hoeden kun je altijd wel een hoed vinden die past binnen jouw budget, en binnen de wensen die jij hebt. Kies bijvoorbeeld voor een trendy hoed met een trendy design, of heb je toch liever een wat meer klassiekere hoed, zoals de grijze stro hoed?