Diepe krassen herstellen: het kan bij AAS Dagherstel

Diepe krassen herstellen

Zit er een diepe kras in je auto? Dan is het logisch dat je dit zo snel mogelijk wilt laten herstellen. Het is tegenwoordig heel gemakkelijk om dit snel te laten doen zonder dat je jouw auto lang kwijt bent. Er is sprake van een diepe kras wanneer de lak van je auto beschadigd is. Dit zie je aan de witte ondergrond die zichtbaar is door de kras. Daarnaast kun je met je nagel ook niet volledig over de kras heen gaan zonder dat deze vastloopt. Een diepe kras ziet er niet mooi uit maar kan gelukkig snel gemaakt worden. Diepe krassen herstellen laat je doen door een professional.

Diepe krassen herstellen

De methode van diepe krassen herstellen

Om een diepe kras snel te laten herstellen mag de kras niet groter zijn dan 20 centimeter. Wanneer de kras dieper is wordt er niet meer gesproken van een diepe kras en geldt er een andere behandeling. Er kan ook sprake zijn van een meer oppervlakkige kras, waarbij de witte onderlaag van de lak niet zichtbaar is. Ook dit kan snel voor je hersteld worden. 

Het herstellen van een diepe kras gebeurt snel en vakkundig. Het is niet nodig om de hele auto opnieuw te spuiten. Het is goed mogelijk om dit alleen plaatselijk te doen. Met de spotrepair methode wordt de plaats van de kras geschuurd en voorzien van een nieuwe grondlaag en vervolgens een laklaag. Daarna wordt de plek opgepoetst en zie je er niets meer van. Zo snel kan een diepe kras worden hersteld.