Bijzondere mooie loungebanken in deze winkel

loungebanken

In de winkel bij Janssen Westenberg Stofferingen in Valkenswaard kan je de mooiste loungebanken kopen. Je hebt ze van zeer luxe, tot bijzonder comfortabel. Maar ook de prijzen kunnen hier uitlopen tot zeer goedkoop, tot een redelijke prijs. Afhankelijk waarvoor je kiest is de prijs natuurlijk relevant. Omdat wij aan een nieuwe set toe waren zijn wij naar deze winkel gegaan. Hier hebben wij de mooiste modellen voorbij zien komen en tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ook hebben wij op meerdere modellen gezeten en hier konden wij al een selectie maken, welke bank wel of niet lekker zat.  loungebanken

Twee bijzonder mooie loungebanken gekocht

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt bij de winkel in Valkenswaard, zijn wij er uiteindelijk in geslaagd om twee bijzonder mooie loungebanken te kopen. Samen met een medewerker van de winkel hebben wij meerdere mooie modellen bekeken en op gezeten. De ene zat nog beter dan de andere, maar onze voorkeur ging toch echt uit naar een bank van het merk Dutch Rivièra. Dit merk is echt van een puur Nederlands product en valt precies in onze smaak. 

Ben jij ook nieuwsgierig naar de verschillende mooie sets die ze hier in Valkenswaard verkopen, neem dan eerst een kijkje op hun website, of maak een afspraak om langs te komen.