Beestjes buiten houden met vliegengordijnen

Met vliegengordijnen houd je beestjes buiten terwijl je raam of deur open staat. Ideaal voor in de zomer. Je kunt gerust met het raam open slapen wanneer het warm is, zonder dat je last hebt van muggen en andere insecten die naar binnen vliegen bijvoorbeeld. Vliegengordijnen kunnen niet alleen bij je raam opgehangen worden, maar ook bij je deur. Zeker als je veel van binnen naar buiten loopt, blijft deze nog wel eens openstaan. Met vliegengordijnen kun je dan voorkomen dat vliegen en andere beestjes binnen komen.

Een ruim aanbod op de webshop

Vliegengordijnen koop je gemakkelijk via deze webshop. Je vindt hier een ruim aanbod aan allerlei verschillende soorten vliegengordijnen voor deuren en ramen. Maar ook horren en kattenstaarten kun je vinden bij de webshop. Er zijn verschillende materialen voor vliegengordijnen, bijvoorbeeld PVC of hulzen. Maar je kunt ook kiezen voor vliegengordijnen met magneten. Je kunt de meeste vliegengordijnen gemakkelijk zelf op de precies juiste maat aanpassen. Op de webshop vind je ook meetinstructies zodat je zeker weet dat je de juiste vliegengordijnen bestelt.

Gratis verzending en snelle levering

Vanaf € 50 wordt je bestelling al gratis verzonden. Als je dus een nieuw huis hebt en hiervoor vliegengordijnen wil aanschaffen, dan is dit wel zo gemakkelijk. Over het algemeen worden producten binnen één werkdag geleverd. Soms komt het voor dat de levertijd iets langer is, maar zelfs dan heb je snel je producten binnen. Kijk op de website voor alle informatie en het gehele aanbod aan vliegengordijnen.