Accountantskantoor in Almere

Accountant

Accountantskantoor in Almere is waarover ik graag mijn compliment wil achterlaten. Voor mijn bedrijf heb ik een groot deel van de administratie uit handen gegeven. De reden hiervan is omdat wij flink zijn gaan uitbreiden en de administratie hierdoor niet goed werd bijgehouden wegens tijdgebrek. Ik ben mij toen eens gaan verdiepen wat voordeliger zou zijn. Een administratie binnen de onderneming gaan opzetten of dit uit te besteden. Het laatste is wat mij aansprak en daarom ben ik eens op het internet gaan kijken naar een goed adres bij ons in de buurt.

Accountantskantoor in Almere

Accountantskantoor in Almere

Het accountantskantoor in Almere (flevoboekhouding.nl) is waar ik een goede indruk van kreeg. Op de website kon ik al goed zien wat dit bedrijf voor mij zou kunnen betekenen. Daarom heb ik een afspraak gemaakt voor een kennismaking en een intake. Nu wordt mijn financiële administratie gedaan, de salarisadministratie en alle belastingaangiftes.

Nu ik mij hier geen enkele zorgen meer om hoef te maken, ben ik erg opgelucht en kan ik mij bezig houden met de leukere dingen van het ondernemen. Dit bedrijf werkt zeer nauwkeurig en kan ik dan ook beslist aanraden.