AAS Schadeherstel

AAS Schadeherstel

Zo’n 90 autoschadeherstelbedrijven verdeeld over Nederland is aangesloten bij de koepel AAS Schadeherstel. Dat betekent dat deze bedrijven, die ook op eigen titel reparaties aan auto’s uitvoeren, zich hebben geconformeerd aan de richtlijnen van AAS Schadeherstel. Voor consumenten is dat goed nieuws. Want doordat al deze bedrijven zich hebben verenigd voldoen ze allemaal aan dezelfde kwaliteitsrichtlijnen ten aanzien van de kwaliteit van de verrichte werkzaamheden. Ook de mate waarin service wordt verleend is bij alle aangesloten bedrijven van hetzelfde niveau. Welke service voor AAS Schadeherstel wordt verleend is te vinden op de landelijke site.

AAS Schadeherstel

Alles regelen via de landelijke website

Het meest prettig bij een organisatie als AAS Schadeherstel is dat je in geval van pech of schade niet zelf op zoek hoeft naar een schadeherstelbedrijf dat voldoet aan alle kwaliteitseisen. Je kunt gewoon naar de landelijke site gaan en zoeken naar de dichtstbijzijnde vestiging van een AAS Schadeherstelbedrijf. Bij pech hoef je geen energie te steken in het zoeken naar zo’n bedrijf. Dat is prettig, want in veel gevallen is de schade ontstaan door een ongeluk. Daar kun je behoorlijk van schrikken en dan staat je hoofd wel ergens anders naar dan op zoek te gaan naar een herstelbedrijf.

AAS Schadeherstel voor alle voertuigen

Het maakt niet uit of je schade hebt aan een gewone auto, een vrachtwagen, een camper, caravan of motor. Al deze voertuigen kunnen door AAS Schadeherstel worden gerepareerd. Gewone auto’s kunnen in alle bijna 90 vestigingen worden gerepareerd. Voor motoren, campers en caravans en voor trucks moet je naar een gespecialiseerde vestiging. Op de site van AAS Schadeherstel is te vinden welke vestiging waarin is gespecialiseerd. Tot de service die door AAS wordt verleend behoort het overnemen van de administratieve rompslomp met de verzekeraars en het maken van een inventarisatie van de schade.