Aanschaffen van een picknickset

Al sinds een geruime tijd ben ik druk in de weer met het zoeken naar een stevige picknickset. Ik wilde deze set graag in mijn eigen tuin hebben omdat dit beter past met de tuin als dat we een gewone tuinset zullen aanschaffen. Doordat mijn vriend het goed vindt ben ik druk aan het zoeken geweest naar een bedrijf die mij deze set kan aanbieden. Uiteindelijk maar gezocht op het internet en terecht gekomen op de website van Heblad. Hier hadden ze diverse sets voor een zeer aantrekkelijke prijs!ovale-picknicktafel-met-zittingen-van-bamboe-p1

Samen met mijn vriend hebben we naar deze sets gekeken die op de website stonden en tot de conclusie gekomen dat ik ze maar al te graag bij hun wil bestellen. De levering van deze set is volgens hun enkele dagen maar de eerstvolgende werkdag had ik deze prachtige set al voor de deur staan.

Enige nadeel was dan wel dat we een manier moesten bedenken hoe dat we deze set in de tuin konden krijgen maar daar hoefde ik me in  ieder geval niet druk over te maken. Dit werd namelijk netjes geregeld door dit bedrijf!